GEN-si, because we love nature!

Vljudno vabljeni v naši novi spletni trgovini.

Spoštovani dobavitelji, spoštovani kupci,

Z dnem 18.09.2014 je podjetje GEN-si d.o.o. prevzelo del poslovanja podjetja DOM d.o.o. Rob.

dom cruv
Od navedenega dne dalje se vsi posli vezani na prodajo suhe robe izvajajo preko podjetja GEN-si d.o.o..
Zagotavljamo, da bomo pošiljke dostavljali na način in v času, kot bo vnaprej dogovorjeno, na način, ki bo v zadovoljstvo vseh partnerjev.
Hvala za zaupanje.

Vaš GEN-si team

Hitre povezave

Go to top

POZOR! Spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja.

V kolikor ne spremenite nastavitve za piškotke, se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij

Razumem

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko izključno za lastne potrebe, razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce, dodane izdelke v košarico, zadnje ogledane izdelke in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna.

Piškotke uporabljamo za različne namene. Uporabljamo jih na primer, da si zapomnimo nastavitve varnega iskanja, da vam prikažemo ustreznejše oglase, da štejemo, koliko obiskov ima neka spletna stran, da vam pomagamo, da se prijavite za naše storitve, in da varujemo vaše podatke.

Ogledate si lahko seznam vrst piškotkov, ki jih uporablja Google, in preberete, kako Google uporablja piškotke za oglaševanje. V pravilniku o zasebnosti je razloženo, kako se varuje vašo zasebnost pri naši uporabi piškotkov in drugo.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika: